Segítünk rendbe tenni vállalata iratkezelési folyamatait!

Dokumentumkezelő szoftver választásakor ügyfeleink hosszú távú megoldásban gondolkoznak. A jól meg választott szoftverbevezetési módszertan és a tanácsadó kollégák hozzáértése, szakmai felkészültsége jelentősen hozzájárul az új rendszer intézményen belüli fogadtatásához és az egész projekt sikeres lezárásához. A jó partner és szoftver együtt jelentik a sikert. Évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb iparágakban dolgozó vállalatok szolgálatába és igyekszünk mindig élen járni a fejlesztésekben.

Gondolná, hogy vállalatuk dokumentumkezelési módszerei nagyban befolyásolják cégük hatékonyságát? Felmérésünk segít abban, hogy a legmegfelelőbb szoftvert találja meg, így költségeit nagymértékben csökkentheti, továbbá egy olyan dokumentumkezelési megvalósítási tervet kínál, mely vállalatuk számára energiát, időt és pénz takaríthat meg.
  1. Bevezető beszélgetés: egyeztetjük Önnel a felmérés ütemezését, a szoftverbevezetés várható költségeit, valamint kidolgozásra kerül optimalizációs javaslatunk is jelenlegi iktatási, iratkezelési gyakorlatára nézve.
  2. Felmérés és elemzés: a szervezetnél zajló jelenlegi iratkezelési munkafolyamatok teljes körű és szakszerű megismerését, elemzését jelenti.
  3. Javaslat és kidolgozás bemutatása: megtörténik a hatékonysági elemzés eredményeinek közös kiértékelése, a megvalósítási terv áttekintése, valamint az Önök kéréseinek, elképzeléseinek megismerése után konkrét javaslatot is teszünk a megfelelő megoldás bevezetésére.
  4. Megvalósítás: a javaslat bemutatását és az Önök jóváhagyását követően a következő lépés a javasolt rendszer megvalósítása.
Dokumentumkezelő rendszerünkkel már több mint 3000 ügyfelünknél járulunk hozzá a hatékony munkafolyamatok kialakításához. Tudja, hogy mennyi lehetőség rejlik intézménye iratkezelésében?
Dokumentumkezelési auditunk során feltérképezzük vállalata adminisztrációs folyamatai és javaslatot teszünk az optimális rendszer bevezetésére.

Ön bizonyára jól ismeri már a szervezeténél kialakult dokumentumkezelési folyamatokat, mi pedig segítünk abban, hogyan optimalizálja azokat! Kérjen ingyenes dokumentumkezelési felmérést!