Pályázat informatikai eszközök beszerzésére

A GINOP 3.2.2 pályázati forrásból a DMS One dokumentumkezelő szoftverei is finanszírozhatók, így jelentős kedvezménnyel vezethet be iratkezelő rendszert.

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megvalósuló projekt célja, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy vállalat életében, amely kiváltja a hagyományos papíralapú feladatvégzést. A GINOP 3.2.2. pályázat célcsoportja a hazai kis- és középvállalkozások (KKV-k), akik korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat. A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik.

A GINOP-3.2.2 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása keretében pályázati forrásból a DMS One által forgalmazott dokumentumkezelő szoftverek is finanszírozhatók. A DMS One Zrt. a GINOP 3.2.2. pályázathoz kapcsolódó Modern Vállalkozások Programja minősített szállítója.

A pályázás feltétele, hogy a pályázó a Közép-magyarországi régión kívül (is) rendelkezzen székhellyel, vagy működő fiókteleppel. A pályázat keretében legalább egy millió, de legfeljebb 24 millió forint vissza nem térítendő támogatás hívható le, minimum 1.250.000 Ft, de maximum 37,5 millió Ft kötelező kölcsön mellett. Emellett legalább 10% önerőt szükséges vállalni. A pályázatban elszámolhatók a vásárolt üzleti szoftverek díjai, illetve azok bevezetési költségei, egyszerű, irodai infokommunikációs eszközök költségei (legfeljebb 20%-ig), valamint az ezekhez kapcsolódó képzések.

A DMS One által kínált DMS One Ultimate dokumentumkezelő rendszer egyaránt elérhető egyösszegű licenszvásárlás és havidíjas konstrukció keretében. A kapcsolódó szolgáltatásokkal komplex megoldást kap vállalata fejlesztéséhez.

A GINOP 3.2.2 konstrukcióban az alábbi dokumentumkezelő szoftvereink elérhetők:

DMS One Ultimate

Az iktatáson túlmutató komplex dokumentumkezelő rendszer az üzleti folyamatok támogatására. Több mint 50 rendszerrel történő integrációs lehetőség, tematikus dokumentumtárak, workflow támogatás, egyedi fejlesztési igények, e-számla kezelés és kényelmi funkciók a profi iratkezelésért.

DMS One Ultimate Dokumentumkezelési esettanulmányok Referenciavideók ügyfeleinktől

Részletek
DMS One Compact

Letisztult funkcionalitású iktató program a klasszikus dokumentumkezelési folyamatokkal operáló vállalatok számára, maximum 10 felhasználóig. Költséghatékony megoldás gyors bevezetéssel, előre beállított felületekkel, egyszerűsített dokumentációval és e-learning oktatásokkal.

DMS One Compact Esettanulmányok ügyfeleinktől Referenciavideók

Részletek
Modulok

Az alaprendszerhez számos modul választható, melyek az iratkezelés területén jelentkező igények széles körét képesek kielégíteni. Tematikus szerződés- és számlatár, elektronikus szerződés- és számlajóváhagyás, e-számlák kezelése és irattípusok egyedi paraméterek szerinti listázása.

Számlakezelő rendszer Szerződéskezelő rendszer Workflow rendszer

Részletek

Miért a DMS One-t válassza a szoftverbeszerzéshez?

Ingyenes pályázati tanácsadás

Díjmentesen biztosítjuk a pályázati rendszerrel kapcsolatos tanácsadást DMS One szoftverek beszerzése esetén. Pályázzon velünk!

Tapasztalt szaktanácsadók

Felkészült, precíz szaktanácsadóink cégük egyedi ismérveihez maximálisan illeszkedő megoldásra adnak majd javaslatot.

Magyar nyelvű ügyfélszolgálat

Dokumentumkezelő szoftvereink használatához magyar nyelvű ügyfélszolgálatot biztosítunk, gyors reagálási időkkel.

Akik már hatékonyabb dokumentumkezelésre váltottak

Kérje ingyenes pályázati tanácsadásunkat szoftvereinkhez!

Fejleszteni szeretné szervezete folyamatainak támogatását, de nincs meg hozzá a kellő anyagi fedezete? Pályázza meg a Széchenyi 2020 keretében kiírt 12000 milliárd forintnyi támogatás egy részét, így jelentős kedvezménnyel vezethet be elektronikus dokumentumkezelő rendszert! Cégünk GINOP 3.2.2 Modern Vállalkozások Program minősített szállítója.

Ajánlatot kérek!