logo
     Főoldal  |    Letöltések
   RSS
Canon: Magyar vállalat a Canon európai elit partnerei között
2011-07-13, 11.36:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

Az elismerés különösen fontos a magyarországi vállalat számára, hiszen a Kelet-Európában működő cégek közül elsőként került be az európai elit partnerek részére létrehozott csoportba. A mandátum egy évre szól, a tagság pedig magasabb szintű, közvetlen kommunikációs lehetőséget jelent a Bravogroup és a Canon között.A Bravogroup a Canon európai elit partnerei között

A "Club for the European Elite" a Canon 60 legfontosabb európai partnerét foglalja magába. A partnerek akkreditációja szigorú és évente ellenőrzött annak érdekében, hogy minél magasabb szintű szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleik számára. Az akkreditáció eléréséhez a vállalatoknak számos kritériumnak kell megfelelniük, amely garancia a legjobb minőségre és támogatásra.

A Bravogroup a régió egyik legnagyobb infokommunikációs vállalata. A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező cég által kínált dokumentumkezelési megoldások a dokumentum létrehozásától, annak megosztásán át az archiválásig és a megsemmisítésig, a felhasználók minden igényét kielégítik. A Bravogroup a vállalatok igényeit szem előtt tartva költségcsökkentő és hatékony munkavégzést segítő megoldásokat és eszközöket nyújt ügyfelei számára.

"Büszkék vagyunk rá, hogy Kelet-Európából egyedüliként egy magyar vállalat is bekerült a Canon európai elit klubjába, és a jövőben is minden támogatást megadunk a Bravogroup számára a kiemelkedő státusz megtartásához" - mondta Moravcsik László, a Canon Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

"Az egyik legmeghatározóbb tényező a gazdasági vállalatok gondolkodásában, a költségcsökkentés, hiszen közvetlenül és egyértelműen befolyásolja sikerességüket. Ugyanilyen fontos számukra a hatékonyság is, amely sok területen - többek között a költségek területén is - nyereséget jelenthet számukra. A Bravogroup Office és a Canon szoros együttműködése hozzájárul az ügyfelek költségeinek csökkentéséhez, valamint hatékonyságuk növeléséhez" - tette hozzá Berke Tamás, a Bravogroup Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatója.


****

Kapcsolódó blog


Üzleti innováció blog >>>


Kapcsolódó Dokumentumkezelés és Folyamatmenedzsment Portál cikk


A kisebb cégek is virtuális rendszerekre váltanak >>>


Az MNB készen áll az elektronikus számlák befogadására és automatikus feldolgozására >>>


Demokratizálja az adattárházakat a Sybase >>>


Üzleti folyamatmenedzsment update – oktatás >>>


Már csak ezer napja van hátra a Windows XP-nek >>>***
Publikáló: DocuWorld Dokumentumkezelési és Üzleti folyamat Portál, dátum: 2010. 07. 13., Forrás: Canon
   
Értékelés